Vytal white label

För dina skräddarsydda flergångsbehållare i Vytalsystemet.

Vi anser att det bästa för klimatet och för restauranggästerna är ifall alla restauranger och butiker samsas om att använda sig av standardiserade flergångsbehållare. Däremot ställer vi oss inte i vägen för dig som för särskilda ändamål vill ta fram särskilda lösningar. Dina unika behållare är också välkomna i Vytalsystemet!

Anpassa dina Vytaler

Anser du att vår standardporfolio av flergångsbehållare inte passar just dina serveringar? Du kanske vill ha en trefacksskål eller en äggkartong som kan diskas mellan användningarna? Ifall du vill ta fram en egen flergångsbehållare så kan Vytal Sverige hjälpa dig med detta. Vi är en del av Splitvision Design som genom åren designat och producerat snygga och kvalitativa lösningar för kunder inom en mängd olika branscher.

Skräddarsydda behållare ger dig möjlighet att servera i flergångsbehållare som helt matchar dina behov samtidigt som det möjliggör marknadsföring med eget varumärke. 

!

Flergångsförpackningen kommer bara kunna återlämnas till dig själv, vilket innebär en försämrad flergångsupplevelse för kunderna.

Fortsätt att räkna antalet ersatta engångsförpackningar precis som tidigare i Vytalsystemet.

!

Du köper och äger själv dina skräddarsydda flergångsbehållare, vilket innebär en ökad inköpskostnad.

Peace logga

Intresserad?

Hör av dig för mer information om White label-lösningar och Vytal!