Gå med i Vytal

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig med mer information.

Vytal är flergångssystemet som löser de kommande reglerna om att alla restauranger ska kunna erbjuda flergångsförpackningar. Vytal har redan drygt 6000 anslutna restauranger i Europa.

Vanliga frågor från restauranger

Vad kommer det att kosta för mig som restaurang?
Varför har restauranger en egen app skiljd från användarappen?
Vem ansvarar för att Vytal-behållarna är hela och rena, och vad gör jag med trasiga behållare?​

De anslutna restaurangerna ansvarar att diska produkterna före användning. Bedömer du att en behållare från Vytal är trasig eller olämplig att servera i? I så fall uppmanar vi dig att kontakta oss på Vytal Sverige via partnerappen och rapportera defekta flergångsbehållare.​

​Vi vill inte att några av våra behållare går till vanlig återvinning, så vi ansvarar för att ordna med upphämtning av defekta Vytalprodukter hos våra partners.​

Hur rengörs Vytal-behållarna?
Går det att integrera Vytal-funktionerna i min egen förbeställningsapp (förbeställningsapp)?

Jajamen! Även om Vytal-apparna står tryggt på egna ben så kan Vytalintegrationer göras på flera olika nivåer, förutsatt att ni efterfrågar det. Full integration hade inneburit att era konsumenter kan göra Vytal-beställningar utan Vytal-appen, då trafiken istället går genom er egen app.

Kan jag sätta min logotyp på Vytal-produkterna?

Vi på Vytal förespråkar ett neutraliserat och öppet system som flera restauranger tar del av eftersom det innebär den bästa användarupplevelsen för konsumenter som kan låna och återlämna Vytalprodukter på flera olika restauranger. Det är också tack vare den här principen som vi har vår fantastiska retursats där över 99 % av flergångsbehållarna faktiskt återlämnas av konsumenterna som lånat dom.

Däremot avvisar vi inte dig som vill utnyttja Vytalsystemet med en ”unik” flergångsbehållare. Vårt system och vår app kan hantera dessa, men det innebär också att konsumenterna bara kan lämna tillbaka flergångsbehållaren till dig (eller andra ställen) som tillhandahåller den. Är du fortfarande intresserad? Läs mer om våra white label-lösningar här.

Hur lever jag upp till förordningskravet att marknadsföra lösningen och informera mina kunder om Vytals flergångssystem?

Vi tillhandahåller marknadsföringsmaterial som en del av vårt startkit då du anslutit dig till Vytal!

Peace logga

Vi är redo för dig

Hör av dig för mer information om Vytal och vilka möjligheter som finns.