Våra lådor och muggar
för take away

Allt gott du kan föreställa dig går att packa hållbart och med gott samvete i våra flergångsbehållare.

Klimatomställningen kräver att vi behandlar jordens värdefulla resurser så att de kan leva längre. Återvinning bör endast vara produktens sista utväg. Upptäck Vytals återanvändbara lådor och muggar för take away, så kan du börja ersätta engångs med flergångs idag!

Återanvändbara take away muggar

Kaffemuggar

Våra återanvändbara take away-kaffemuggar med lock är framtagna för att hålla varma drycker men funkar lika bra som glassbägare. De är tillverkade av högkvalitativ polypropylen (PP) i Tjeckien och finns i storlekarna 200 ml, 300 ml och 400 ml.

Miljövänliga matlådor i olika storlekar och förpackningar

Skålar

Våra skålar är både läckra och läcksäkra och passar flera måltidstyper – pasta, salad, ramen, poké bowls, overnight oats, och mycket annat.

återanvändbar take away smart matlåda från Vytal med olika fack

Tvåfackskålar – Smart matlåda

I vår smarta återanvändbara matlåda kan du få din rätt uppdelad så att din huvudrätt hålls separerad från exempelvis såsen eller salladen. Skålen är tillverkad av polypropylen och rymmer 1000 ml.

återanvändbar matlåda take away

Burgartråg

Trött på sunkiga papplådor och burgarfickor? Ta med dina burgare och strips säkert och stilfullt i vår svarta take away-låda för burgare . Den är tillverkad i polypropylen och håller maten varm och krispig samtidigt som du gör klimatet en tjänst när du använder dom.

Miljövänliga och återanvändbara sushilådor från Vytal

Sushilåda

För er som vill kunna visa upp maten genom ett kristallklart lock så finns det självklart en take-away behållare för detta. Den är primärt framtagen för alla sushi-älskare men funkar lika bra för alla andra tänkbara rolls som ska hållas fräscha, eller varför inte för dig som vill visa upp dina nybakta croissanter. Locket är tillverkat i Tritan och eftersom bottendelen är tillverkad av rostfritt stål ska den här lådan inte värmas i mikrovågsugn.

Återanvändbara take away muggar för kalla drycker

Kalldrycksmugg

Vi har också återanvändbara muggar för take-away avsedda för kalla drycker. De rymmer 400 ml och består av modifierad polypropylen.

White label

Hittar du inga behållare för dina ändamål? Skräddarsydda flergångsprodukter får också plats i Vytalfamiljen! Vi kan hjälpa dig med design och tillverkning av skräddarsydda lösningar. Läs mer här.